Говори се, че той е имал влияние над съдии и

...
Говори се, че той е имал влияние над съдии и
Коментари Харесай

Сикаджия надзърта от разбита наркофабрика край Нова Загора

Говори се, че той е имал въздействие над съдии и прокурори от този район. Лоринков взе участие в няколко компании с разнообразна комерсиална активност.

При обиска на нарко фабриката служителите на реда открили, че там има 8 отделени едно от друго пространства, а растенията в тях били в друг стадии на развъждане. Имало даже и квалифицирано помещение за сушене на дрогата.

В акцията се присъединили персонално заместител основният прокурор и началник на НсЛС Борислав Сарафов и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Те дадоха спонтанна конференция, на която обявиха, че разрушената фабрика е била оборудвана съвременно, с цел да отглежда и преработва опиатите. Според тях там са вложени към 2 милиона лв.. Също по този начин се похвалиха, че оттова не е попаднал опиат на улицата, а бизнесът е кръстосан в зародиш.

Арестуваните са общо 7, само че се допуска, че те са просто елементарни служащи в нарковеригата. Полицията посочи, че парцелът е бил предан чартърен от притежателя и той няма отношение към незаконната група.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР