Говори се, че принцесата на Уелс е гледала на Меган

...
Говори се, че принцесата на Уелс е гледала на Меган
Коментари Харесай

Безпощадната Кейт гледала на Меган като на разрушителка още от самото начало

Говори се, че принцесата на Уелс е гледала на Меган Маркъл като на разрушителка от Холивуд още през цялото време.

Специалистката по кралските въпроси и създател Теса Дънлоп показа и повече детайлности за явните разлики в метода на живот на двете дами, преди да станат част от кралскто семейство. “Принцеса Кейт евентуално е гледала на Меган като на “разрушител от Холивуд “, който се пробва да срине институцията, на която принцесата на Уелс е заложила цялата си еднаквост " - показа Дънлоп в свое изявление.

Тя добави, че откогато Хари и Меган се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство през 2020 година, са отправили многочислени обвинявания към кралското семейство, като обърна изключително внимание на внушенията за расизъм в изявлението на Опра от 2021 година.

UNLEASHED! How Princess Kate Middleton Stepped Up & FOUGHT BACK Against Prince Harry & Meghan Markle And That Ridiculous Oprah Interview!
— Andy Signore (@andysignore)

Тя добави: “И в този момент откриваме, че Кейт е тази, която настойчиво е упорствала Бъкингамският замък да добави известната фраза: “някои мемоари може да се разграничават “.

“Въпреки че не е ясно кой персонален секретар е вмъкнал жизненоважната линия, Кейт е настояла за запазването ѝ, споделяйки, че това изказване ще остане в историята. Тя е твърдяла, че в случай че не кажат нищо, това ще добави тежест към бомбастичното изявление на Хари и Меган. Тази безапелационна позиция не би трябвало да ни учудва “, сподели още тя.

След това Теса разясни, че подготовката на Кейт за член на институцията на монархията е доста друга от тази на Меган, с помощта на метода, по който принцесата на Уелс е отгледана и на обстоятелството, че е била част от живота на Уилям дълги години, преди двамата да сключат брак.

 

Kate Middleton Played Key Role in Palace's Response to Meghan Markle's Oprah Interview, New Book Says
— People (@people)

“Кейт приказва същия културен език като кралското семейство, в което работи “, продължи Теса, като означи, че произходът на Меган е доста друг и е “в цялостен контрастност “.

“Единственото общо нещо сред двете дами беше кралското семейство, в което се ожениха “, означи в края на изявлението тя.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР