Говорейки за Truth Social, г-н Тръмп повтори неверни твърдения, че

...
Говорейки за Truth Social, г-н Тръмп повтори неверни твърдения, че
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се дистанцира от адвоката, който се призна за виновен по делото за намеса в изборите в Джорджия

Говорейки за Truth Social, господин Тръмп повтори погрешни изказвания, че изборите са фалшифицирани и сподели: „ Сидни Пауъл беше един от милионите и милионите хора, които смятаха, и във все по-голям брой към момента мислят, вярно, че президентските избори през 2020 година бяха фалшифицирани и откраднати (sic), и страната ни е изцяло унищожена поради това!!!

„ Г-жа Пауъл не беше моята юрист и в никакъв случай не е бил. Всъщност тя щеше да е в спор. "

Изображение: Сидни Пауъл се призна за отговорен за опити за анулация на изборите през 2020 година Снимка: AP

Г-жа Пауъл, на 68 години, се призна за отговорна по шест закононарушения за скрит план за осъществяване на избори интервенция във Върховния съд на окръг Фултън предходната седмица.

Като част от съглашение за признание на виновността, тя ще излежи шест години изпитателен период и е санкционирана с $6000 (£5000).

Тя също ще има да изпрати извинително писмо до жителите на Грузия и се съгласи да свидетелства в свързани правосъдни производства, които биха могли да включват случая на господин Тръмп.

Доналд Тръмп санкциониран с 5000 $ за „ надменно “ изказване за правосъден чиновник по дело за машинация на стойност 250 милиона $

Г-жа Пауъл в началото беше упрекната в седем закононарушения, в това число рекет, скрит план за осъществяване на изборна машинация, скрит план за осъществяване на компютърна кражба, навлизане и интервенция в персоналния живот, и скрит план за машинация на страната.

Тя беше упрекната в присъединяване в скица за нелегално навлизане в изборно съоръжение в Coffee County, Джорджия, и подправяне на машини за гласоподаване.

На 15 През ноември 2020 година господин Тръмп разгласи, че е „ добавил “ госпожа Пауъл към своя „ в действителност страховит екип “ от юристи, работещи по изборите, които той загуби от Джо Байдън.

Прочетете повече:
Тръмп санкции 5000 $ за „ надменно “ изказване за правосъден чиновник
Тръмп се връща в съда за развой за „ нагласена “ машинация за 250 милиона $

Г-жа Пауъл взе участие в конференция дружно с юристите Руди Джулиани и Джена Елис четири дни по-късно, където тя твърди без доказателства, че софтуерът, употребен в изборите, е основан във Венецуела " по напътствие на Уго Чавес " - който умря през 2013 година

Тя също по този начин даде обещание да " взриви " Грузия с " древен " правосъден развой. Кампанията на Тръмп я изхвърли от правния екип на 23 ноември 2020 година

Г-н Джулиани и госпожа Елис споделиха по това време: „ Сидни Пауъл практикува юрист сама.

„ Тя не е член на правния екип на Тръмп. Тя също по този начин не е юрист на президента в негово персонално качество. "

Г-жа Пауъл по-късно се срещна с господин Тръмп в Белия дом през декември 2020 година, където някогашният президент разиска назначението й за специфичен консултант, съгласно обвинителен акт.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР