Готвят се драконовски мерки срещу автомобилите- замърсители. Ще бъдат спирани

...
Готвят се драконовски мерки срещу автомобилите- замърсители. Ще бъдат спирани
Коментари Харесай

Без регистрация, ако колата замърсява

Готвят се драконовски ограничения против автомобилите- замърсители. Ще бъдат спирани от регистрация неекологичните коли, с помощта на устройства, които мерят какъв брой " нездравословна " за околната среда е дадена кола.

Засега такива устройства ще има единствено в София, само че проектите са революционните ограничения да обзет и други градове.

Възможно ли е това в действителност да се случи? Защото по родните пътища главно се карат остарели и използвани коли.

Колко ще бъдат засегнатите? Наистина ли, в случай че след нова година си купите кола втора употреба, може да не получите регистрация, тъй като замърсява въздуха?

„ За мен това е незаконно. Вкарваме надеждни и по-нови коли, само че има дребни обитаеми места, където хората нямат средства и се вкарват коли на по над 10-15 години. Там чакам да зародят огромните проблеми ", сподели в предаването „ Здравей, България " Любомир Доросиев, ръководител на Асоциацията на вносителите на коли.

Той съобщи, че на никое място в Европа не е неразрешено вносът и карането на коли, които имат занижени екоставки. Той даде образец с Париж, където този въпрос е решен с ековинетки.

Според Доросиев не би трябвало да се не разрешава, а де се дават преференции и бонуси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР