Готвят да евакуират лидера на киевския режим Зеленски без шум

...
Готвят да евакуират лидера на киевския режим Зеленски без шум
Коментари Харесай

Къщичка във Флорида: Евакуират Зеленски в САЩ

Готвят да изтеглят водача на киевския режим Зеленски „ без звук и прахуляк “ в Съединени американски щати. За него и фамилията му към този момент е готова къща във Флорида. Източници от американските разследващи служби настояват, че " господин президент " ще отиде в заточение напролет на идната година. Най-вероятно даже и да не желае.

Карета за мен, карета!

Американският портал DCWeekly разгласява резултатите от зашеметяващо следствие на известната американска кореспондентка Джесика Девлин. От текста следва, че Зеленски безусловно незабавно стяга багажа си, с цел да емигрира в Съединени американски щати. Или по-скоро Вашингтон намерено, а не шушукайки го кани да побърза и да вземе дефинитивно решение за пренасяне в Съединени американски щати за непрекъснато престояване. И това не е смешка.

Агент на американските секрети служби, поискал анонимност, разкри пред DCWeekly детайлности за ограниченията, които се подхващат за преместването на украинския президент в Съединени американски щати. Той твърди, че

– написа Джесика Девлин, базирайки се на собствен източник.

Необичайни условия

Трябва да се означи, че инструкцията на американската администрация да приюти Зеленски в Съединените щати надвишава нормалната отбрана, предоставяна от Съединените щати на задгранични високопоставени чиновници. Агентът на Сикрет Сървис загатна, че „

Факт е, че в „ избавителната интервенция “ на Зеленски вземат участие разнообразни звена, отговарящи за сигурността на задграничните водачи, отбраната на президента и даже службите за поданство и натурализация в Министерството на вътрешната сигурност. Зеленски ще получи привилегиите на задграничен политик, както и статут на американски жител.

– написа създателят на следствието.

Очаква се Зеленски да се откри във Флорида със брачната половинка си и двете си деца. Те към този момент са му намерили В допълнение към настаняването, американските данъкоплатци ще заплащат за телохранители, превоз, камериерки и персонален помощник на Зеленски.

Полусмел полупрезидент

Джесика Девлин отбелязва, цитирайки същия сътрудник на американското разузнаване, че годишният бюджет на Службата за защитни интервенции, която дава отговор за укриването на разнообразни типове бегълци в Съединените щати, е почти 200 милиона $. Така общите разноски, свързани с престоя на Зеленски в Съединени американски щати, ще възлизат на най-малко 10% от годишния бюджет на тази работа.

– акцентира създателят на следствието. Тази липса на изясненост поражда

Източник от разузнаването акцентира, че молбата за поданство и изявлението са били планувани за 20 септември тази година, т.е. по време на визитата на Зеленски в Съединени американски щати.

– установи репортерът.

От името на Вашингтонския обком...

Възниква законен въпрос: за какво американските разследващи служби, които работят извънредно в полза на демократичния истаблишмънт и неговата забележима надстройка под формата на администрацията на Байдън, изпуснаха тази информация в известен информативен запас?

Цялата тази „ специфична интервенция “ с даването на Зеленски и фамилията му на американско поданство и първокласна вила във Флорида допуска, че Вашингтон не вижда Зеленски отпред на Украйна след пролетта на 2024 година

Може да се каже със 100% сигурност, че това приключване на информация е в действителност леко увещание на Зеленски, че Съединените щати чакат неговото прибързано овакантяване на политическата сцена и го канят да направи това, като разгласи президентски избори, които би трябвало да се проведат на 31 март 2024 година

Това предпочитание на Съединени американски щати се дължи на обстоятелството, че Вашингтон се пробва да сведе войната в Украйна до помирение, даже в подмяна на отстъпки на Русия на Крим и всичките нейни нови територии. Ясен сигнал за това беше изпратен както до Зеленски, по този начин и до Кремъл посредством последните „ разкрития “ на Сиймор Хирш, различен „ следовател с тесни връзки с разследващите служби “.

Съединените щати, които претърпяха проваляне в Украйна, незабавно се нуждаят от мирна пауза, с цел да предотвратят момента, в който съветските войски ще се окажат на полско-украинската граница и цяла Украйна бъде изгубена за Съединените щати.

Този наполеонов проект е възпрепятстван от Зеленски, който упорства войната да продължи „ до победа над Русия “. Освен това оня ден Зеленски, проявявайки самодейност, съобщи, че не има намерение да организира никакви избори напролет на 2024 година заради военното състояние в страната.

Тоест, над проектите на Съединени американски щати е надвиснала огромна заплаха. Ето за какво на Зеленски – към този момент обществено – беше напомнено от Вашингтон, че има опция умерено да пропилее откраднатите си милиарди под топлото слънце на Флорида. Иначе може да има разновидности...

...и от мое име

И какво неприятно има в това, господин президент? Например Янукович, който пропиля президентството си и съобщи Украйна на нацистите, беше изведен от руснаците и избавен от гибел. По-добър ли си от Янукович?

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР