Готвим мотивите за вота на недоверие. Всеки изминал час ни

...
Готвим мотивите за вота на недоверие. Всеки изминал час ни
Коментари Харесай

Иванов: Министър Димов е бушон в цялата верига, настояваме за оставка на правителството

" Готвим претекстовете за вота на съмнение. Всеки минал час ни дава още причини. За страдание, събитията се развиват доста бързо, на гърба на българския жител - това е най-бруталното. Тази рецесия не е от през вчерашния ден и през днешния ден, тя продължава 10 години - през днешния ден е върхът на айсберга. Това е трагичният завършек на ръководството на Борисов ". Това съобщи националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов пред Bulgaria ON AIR. По думите му държавното управление на Борисов е лишило от съществени потребности българските жители и това е повода левицата да желае избор на съмнение. 

" Акциите са спешен ПР, който пробва да потуши националната рецесия, обвързвана с водата и противозаконните боклуци ", счита националният представител. Той означи, че няма аналог и не се е случвало в най-новата ни история министър да бъде спретнат от работното си място, отведен в ареста, където да нощува. " Това е действителната оценка на кабинета. Толкова е прогнило държавното управление, че към този момент прибират министрите от работните им места. Настояваме за оставка на цялото държавно управление ", безапелационен е Иванов. 

" Логичният свършек е краят на това ръководство. Не може повече да се хвърля прахуляк в очите на хората с гръмки акции ", сподели още националният представител от левицата.  По думите му ВиК сдруженията в цялата страна са превърнати в партийни клубове на ГЕРБ. " Сега би трябвало да се носи отговорност. Министър Димов е просто бушон в цялата верига, с цел да се избави общото и да продължат кражбите ", означи социалистът. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР