Готвенето, градинарството и чистенето с прахосмукачка са сред дейностите, които

...
Готвенето, градинарството и чистенето с прахосмукачка са сред дейностите, които
Коментари Харесай

Кои дейности британците извършват голи? СНИМКИ

Готвенето , градинарството и чистенето с прахосмукачка са измежду дейностите, които британците на драго сърце правят голи , написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване на " Вижън дайрект ".



Допитването, обхванало 2000 души , демонстрира, че половината от тях не изпитват " грам " стеснение да се разхождат вкъщи по този начин, както майка ги е родила.

Една трета от интервюираните не виждат нищо смутно в това вечер да се освободят от непотребните облекла, с цел да похапнат или изпият чаша вино.



Четенето на вестник, миенето на съдове, гледането на телевизия, слушането на музика и пиенето на обичайния чай също намират място в Топ 20 на заниманията, които жителите на Острова не се свенят да правят по адамово или евино облекло.



Допитването демонстрира още, че в даден миг 11% от участниците в него са карали голи , а 13 са правили служебни задания в този си тип.

Резултатите от анкетата сочат, че седемдесет на 100 от британците нямат нищо срещу да се разголват пред сътрудниците си . Тринадесет % не се свенят да се покажат без облекла пред най-близките си другари .



Една трета от участниците в допитването споделят, че голотата ги кара да се усещат свободни . Петнадесет % признават, че тя ги прави уязвими, 14 % не крият, че се усещат необичайно, а 10 на 100 - неудобно.

Източник: БТА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР