Готовността на Нидерландия да премахне окончателно всички пречки пред пълноправното

...
Готовността на Нидерландия да премахне окончателно всички пречки пред пълноправното
Коментари Харесай

Премиерът отвърна подобаващо на Радев за „изнасилването“ на Конституцията

Готовността на Нидерландия да отстрани дефинитивно всички спънки пред пълноправното влизане на България в Шенген ни разрешава да преговаряме от по-добри позиции с Австрия. Такова мнение изрази министър председателят.

Той увери, че договарянията с Виена ще продължат, с цел да бъдат свалени терзанията ѝ по отношение на миграцията. Министър-председателят акцентира, че договарянията „ изискват тактичност, успокоение и причини от другата страна “.

По тематиката с измененията в Конституцията министър председателят още веднъж съобщи, че президентът, що се касае до служебните кабинети, е заинтригувана страна и е обикновено да не бъде справедлив по тематиката.

Ясно е за какво се вършат тези промени. Служебното държавно управление ръководи дълъг интервал, без да има надзор на Народното събрание. Коментарите на президента за измененията в главния закон отразяват избрани пристрация във връзка с служебното държавно управление. Но тези промени са съгласувани както с Венецианската, по този начин и с Европейската комисия. Ако президентът счита, че Европейската комисия „ изнасилва “ измененията в Конституцията, да излезе и да го каже, разяснява акад. Денков.

На въпрос дали Движение за права и свободи взе участие в ръководството, министър-председателят отговори, че всеки, който взе участие в гласуванията (в парламента), взе участие и във вземането на решения. И добави, че в изпълнителната власт решенията се взимат само от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР