Готови сме да влезем в управление, което решава проблемите на

...
Готови сме да влезем в управление, което решава проблемите на
Коментари Харесай

Петър Чобанов: ДПС е готово да участва в правителство, което ще решава проблеми

„ Готови сме да влезем в ръководство, което взема решение проблемите на хората. То в началото би трябвало да е антикризисно, а по-късно да подсигурява придвижване напред. Важни са целите, да ги разпишем ясно с тяхното финансиране, а формулите за съответните министри са разнообразни “. Това съобщи шефът на бюджетната комисия в Народното събрание Петър Чобанов от Движение за права и свободи пред Би Ти Ви.

Той изясни, че няма да поддържат съответна политическа мощ, а ясно написани ограничения. В момента тези варианти, които витаят във въздуха и не са облечени в съответна форма, няма по какъв начин да се произнесем по тях. Не е въпросът единствено ГЕРБ какво предлага, защото видяхте, че единствено две партии не могат да създадат кабинет. Важното е съответните оферти да бъдат разисквани в границите на разговор. Към момента към момента имаме диалози, само че няма разговор. Ние сме отворени към него и ще дадем своите оферти. Позицията на Движение за права и свободи е ясна – първо, не би трябвало да се позволяват рецидиви на предишното и преповтаряне на модели, които видяхме в предходния парламент, макар че носителят на мандата беше Политическа партия, второ – да се възвърне разговорът. Ние сме склонни да подкрепим това, за което се разберем. Разбира се, когато има значими тематики и решения, без значение кои са вносители, ние ще ги подкрепим, изясни още депутатът от Движение за права и свободи.

Според него няма по какъв начин една партия да има 16 целта, само че може да има 16 ограничения. 16-е ограничения на Политическа партия трябвало да бъдат разисквани и вкарани в рамка.

Относно третият мандат, Чобанов разяснява, че отговорността е на президента, където има задоволително разсъдък.

За страдание госпожа Велислава Кръстева беше подложена на гонение, което не се побира в здравия разсъдък и етиката, по политически аргументи. Знаете, че дискриминирането е неразрешена. Движение за права и свободи по тази причина е „ Движение за права и свободи “, изясни Чобанов. Той дефинира Кръстева като безупречен експерт, който упорства за повече обществени придобивки на гилдията. Не отговори дали тя е член на партията, само че попита къде написа, че не може хората да имат политически убеждения и реализирането им.

Възможно ли е поради 6,6 милиарда недостиг и 15 милиарда дълг, да изпуснем влизането в еврозоната, попита Чобанов. Затова би трябвало да има постоянен кабинет, с цел да стане ясно по какъв начин решаваме обществените финанси и вероятностите ни за еврозоната, сподели той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР