Готови сме да имаме нормален диалог, но не с хора,

...
Готови сме да имаме нормален диалог, но не с хора,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Много бихме се радвали да видим, че старите политици си отиват

Готови сме да имаме естествен разговор, само че не с хора, които са откраднали толкоз доста милиарди през годините, разяснява той

Много бихме се радвали да забележим, че старите политици си отиват и България да има късмет за нови такива. Готови сме да имаме естествен разговор, само че не с хора, които са откраднали толкоз доста милиарди през годините.

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ и някогашен премиерКирил Петков в студиото на „ Лице в лице “ по .

Той разяснява и танкерите с полутечен газ.

„ Последният ден, когато договорихме седемте танкера финално с подписан контракт беше два дни преди държавното управление да падне. В тези два дни говорихме с две компании, които бяха подготвени да дадат слотовете си за октомври и за ноември, с капацитет за декември “, съобщи Петков.

Той добави, че на първия си диалог със служебния министър председател е споделил цялата тази информация.

„ Обръщам се към служебното държавно управление – септември ще са търговете за слотове за цялата последваща година. Много апелирам да не се изтърван тези слотове, с цел да нямаме подобен вид полемики цялата последваща година “, сподели още някогашният министър председател.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР