|Готови са октомврийските сметки за клиентите на Топлофикация София и

...
|Готови са октомврийските сметки за клиентите на Топлофикация София и
Коментари Харесай

До 100 лв. са октомврийските сметки за парно за 73% от софиянци

|Готови са октомврийските сметки за клиентите на " Топлофикация София " и 73 на 100 от тях да под 100 лева, само че за интервала потреблението на топлинна сила е била двойно по-голяма по отношение на същия месец на 2020 година, оповестиха от общинското сдружение в понеделник. Това значи, че сметките ще са по-високи освен поради цените.

Тази година обаче парното бе пуснато 19 дни по-рано поради студеното време. Средно месечната температура през предишния месец е била 8.7 градуса, до момента в който година по-рано е била 12.6 градуса или с 3.9 градуса по-топло.

Повечето отопляеми дни през месеца и нарастването на цената на топлинната сила с 20% от 1 юли тази година, оказват въздействие върху месечните сметки, само че все пак предварителният разбор демонстрира, че 73% от битовите консуматори ще получат фактура на стойност до 100 лева За близо 17 % от клиентите цената ще е сред 100 и 150 лева Едва към половин % от сметките за месеца са на стойност над 300 лева, сочат оповестените данни на топлофикацията.

Подробна информация за самостоятелното ползване клиентите могат да видят на 2-ра страница в известието към месечната фактура. Там е поместен и сравнителният разбор с предходния отоплителен сезон. Актуална информация за създадената топлинна сила се разгласява ежемесечно и на страницата на сдружението www.toplo.bg.

То напомня, че е изработила клип с рекомендации за рационално потребление на топлоенергията, без да се нарушава домашния комфорт https://www.youtube.com/watch?v=BjsO-4bYbUQ

Допълнителна информация и при зародили въпроси е допустима връзка и през Facebook https://www.facebook.com/www.toplo.bg и на телефон 0 700 11 111.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР