Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през януари /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за 2020 година, а традицията ще продължи и през 2021 година
Прави усещане, че през зимата при някои от сътрудниците има лек спад в интереса към новините, само че това най-вероятно е поради миналите празници и екипите към момента не са проработили на цялостни обороти. Избухналата пандемия от ковид обаче сподели, че уеб страниците не престават да се радват на сериозна публика и остават желан източник на информация за рисковата болест.
И през януари се резервира наклонността BulNews да води безапелационно в класацията с резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че на втората позиция, само че с голяма разлика след водача, остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. През януари, както и през предходните месеци, обаче беше открито огромно манипулиране броя на визитите посредством пазаруване на неестествен трафик от фейсбук, тъй че предприемачите би трябвало да имат едно мислено за посочените в класацията числа. Данните демонстрират, че действителната публика на този уебсайт е едвам на половина от посочените в класацията.
На трета и четвърта позиция още веднъж са „ Враца през днешния ден “ и „ Зов “. Традиционно пети в класирането остават амбициозните сътрудници от Мездра. За страдание другите уеб сайтове от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати и броячите не съумяват да записват техните данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за януари:
1. bulnews.bg……………….……….……….......1 074 347
2. konkurent.bg……………………………................ 387 401
3. vratzadnes.com………….………….…...……....... 126 434
4. zovnews.com………………….…...…….…............. 77 548
5. medianews.bg………….………….….....…............ 70 157
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР