Готови ли сме да приемем новина за съществуването на живот

...
Готови ли сме да приемем новина за съществуването на живот
Коментари Харесай

Готови ли сме да приемем новина за съществуването на живот на Марс?

Готови ли сме да приемем вест за съществуването на живот на Марс?Наскоро, основният академик на НАСА – Джим Грийн направи много спорно изказване (HiddenTruth.site).Според него, човечеството не е квалифицирано душевен за вероятността да бъде открит живот на Марс. Съществуващ в този момент или действителен в предишното …Ако марсиански роувър откри следи от живот на Червената планета, тогава това ще бъде революционно изобретение. Много хора обаче, мъчно ще одобряват такива вести.През юли 2020 година, НАСА има намерение да изпрати на Марс нов проучвателен модул, който се назовава “Марс 2020 ”. Новият роувър ще размени Curiosity, който е в този момент на Марс и би трябвало да приключи поредност от значими изследвания за химичния състав на марсианската почва.

 h1 - Готови ли сме да приемем вест за съществуването на живот на Марс?
Докато обсъждаше тази бъдеща задача, Джим Грийн изрази непредвидените си мисли за това, какво би се случило, в случай че новият роувър открие следи от живота на Марс.
“Ако това се случи, хората ще би трябвало да стартират да мислят по напълно нов метод. Така че не мисля, че сме подготвени за такива резултати. Определено не сме подготвени. ”Четете още: На фотография на Марс е видяна течна вода. Защо НАСА мълчи? Грийн не е първият американски политик, който се опасява по какъв начин човечеството ще схване обстоятелството, че ние не сме неповторими във Вселената, и че образован живот има и на други планети.Още през 1953 година, Централно разузнавателно управление на САЩ сътвори специфичен комитет, така наречен Панелът на Робъртсън (The Robertson Panel), който откри каква опасност за обществото съставляват летящите чинии и какво да се направи, в случай че аргументи случаи на всеобща нервност.През последните години, в Университета в Аризона (The University of Arizona) беше основана група Междупланетна самодейност (Interplanetary Initiative), която създаде тактика за подготовка на хората за вести, че в Космоса ще бъдат открити следи от живот.

 h2 - Готови ли сме да приемем вест за съществуването на живот на Марс?
Миналата година, откривателят Майкъл Варнум и други учени разгласиха Доклад, който изследва по какъв начин човечеството ще отговори на сходни вести.Изследователите интервюират повече от 500 души и стигат до извода, че измежду хората има повече оптимисти от хора, които се опасяват от евентуалното разкриване на извънземни.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР