Гостите на церемонията за връчването на наградите Оскар, които пристигат

...
Гостите на церемонията за връчването на наградите Оскар, които пристигат
Коментари Харесай

Гостите на церемонията за наградите „Оскар“ няма да бъдат поставяни под карантина

Гостите на церемонията за връчването на премиите " Оскар ", които идват от региони отвън Лос Анджелис, няма да бъдат поставяни под карантина преди събитието на 27 март в Долби Тиътър, съобщи Ройтерс, като цитира електронното издание Дедлайн.

Решението за отпадане на условието на петдневна изолираност поради наредбите в битката с COVID-19 е взето въз основата на рекомендации от медицинските съветници на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета. 

Гостите, които идват от чужбина и от други елементи на Съединени американски щати за церемонията за 94-те награди " Оскар ", обаче ще би трябвало да показват ПСР тест, изработен след идването им в града. Организаторите ще обезпечат благоприятни условия за това.

Преди да заемат местата си в залата на Долби Тиътър, всички номинирани за " Оскар " и гостите би трябвало да покажат негативни резултати от две ПСР проучвания. Първият тест би трябвало да е изработен на 24 март, а вторият - два дни преди церемонията, прецизира Дедлайн. 

От участниците в церемонията - връчващите премиите и изявяващите се на сцената , не се изисква документ за имунизацията против COVID-19, само че останалите би трябвало да го показват. Неимунизираните би трябвало да покажат документ, че не им е подложен препарат по медицински или религиозни съображения. 

С намаляването на броя на инфектираните с новия ковид в Лос Анджелис управляващите отстраниха много от въведените ограничавания. Засега обаче е в действие условието присъстващите на събития на закрито да показват имунизационен документ, като изключения се вършат единствено по религиозни аргументи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР