Господин вицепремиер, оставете туризма на спокойствие и се насочете към

...
Господин вицепремиер, оставете туризма на спокойствие и се насочете към
Коментари Харесай

Туристическият бранш с молба към Симеонов: Г-н вицепремиер, оставете на мира туризма! Насочете се към нещо, което разбирате

Господин вицепремиер, оставете туризма на мира и се насочете към нещо, което в действителност разбирате! Спрете да си вършиме пиар на наш тил с Вашите показни акции, които опозоряват бранша, постигнал през последните години рекордни резулати с доста старания и нелек труд. За това приканиха Валери Симеонов представители на туристическия отрасъл с дълъг стаж.

Губим доходи от непрекъснатите Ви инспекции за шума в заведенията, реализирани силово и с намесата на полицията, което плаши клиентите ни и ги слага в неразбиране и потрес. Как тези хора ще дойдат още веднъж в България, питат предриемачите.

Те са извънредно обезпокоени, че акциите на вицепремиера са довели до сериозен спад на клиенти, за което съгласно тях Симеонов би трябвало да понесе цялата отговорност. Вие също сте имали бизнес, белким не разбирате, че не по този метод в една цивилизована страна може да се прави ревизия като в наказателна рота, питат риторично представителите на сектора.

Те насочат и няколко съответни въпроса към Валери Симеонов:

- Защо желаете да ни пандизите заведенията?

- Защо желаете да откраднете бизнеса ни?

- Защо ни подлагате на репресии като фелдфебел, та нали ние осигуряваме работни места и доходи в туризма?

- Какво ще се случи с курортите, откакто изгоните младежите от тях?

Обръщаме се към Вас с молба: престанете с репресиите и издевателствата над българския туризъм. Явно не познавате неговите проблеми, нито напъните на хората, които с работата си построяват имиджа на България. Туризмът не е единствено висок дял от брутния вътрешен артикул, само че и страсти, прекарвания, изкуство да се поддържа връзка. Ясно е, че не ги владеете. В тази сфера в действителност би трябвало да си експерт и добър психолог, а не да мачкаш жестоко и да риташ непосредствено с бутонките. Нужна е отговорност, която очевидно Ви липсва. Защото всяко отрицателно обръщение, което рефлектира върху името на България, може да остави леке за години напред, безапелационни са недоволните мениджъри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР