Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че

...
Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че
Коментари Харесай

Проси си ареста! Слави разтресе мрежата: Признавам си, че локвата на „Капитан Андреево“ е моя

Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите признания, че съм мафиот и началник на проведена незаконна група „Седем-осми“. Най-официално дадох информация, че сведения за моята незаконна активност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и представителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, с цел да потвърдят моите изказвания. Даже още по-лошо – преди те говореха непрестанно в общественото пространство какъв мафиот съм аз, а в този момент мълчат. Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във Фейсбук.

„Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над проведената престъпност в България има чадър, институциите не работят и даже мафиот, който обществено си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София. Затова, господин Рашков, в този момент ще подхваща още по-сериозен ход“, споделя той.

Трифонов добавя: „Признавам си, че локвата на „Капитан Андреево“ е моя. Тя единствено се води държавна, само че моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз напряко съм я присвоил. Локвата на „Капитан Андреево“, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, тъй като я досипвам постоянно с минерална вода и по този начин имам основанията да взимам повече пари“, акцентира той. И декларира: „Парите систематизирам, както следва – оставям единствено 20% от таксите на страната, а 80% прибирам аз“.

„Господин Рашков, натрупал съм доста пари, държа ги кеш у дома в „мазътъ“. Вече има три палета, мазето е малко, парите се натрупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може разумно да конфискувате голямата сума пари. Тя ще е безспорното доказателство за моите престъпления“, изяснява Трифонов.

„Доказателства за това, че локвата на „Капитан Андреево“ е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – народен представител от Политическа партия, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – представител на кабинета и Константин Вълков – публицист в “Дарик Радио“. Ако лицата, които показах бъдат в детайли разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята незаконна активност на „Капитан Андреево“, показва водачът на Има Такъв Народ.

„Господин Рашков, вие сте стожер на битката с корупцията и имам вяра, че ще обърнете внимание на моя цивилен сигнал, който в действителност е признание. Да се свършва един път вечно с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая страна напред. Слави Трифонов – виновен, само че безсънен гражданин“, приключва поста си той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР