Господин Борисов не е спирал да управлява с ДПС. Премиерът

...
Господин Борисов не е спирал да управлява с ДПС. Премиерът
Коментари Харесай

Свиленски зове Борисов да се разплаща с ДПС и върви към предсрочни избори

Господин Борисов не е спирал да ръководи с Движение за права и свободи. Премиерът търси и получава тяхната поддръжка, за която се разплаща, само че твърди, че не желае поддръжката на Движение за права и свободи.Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски на брифинг в центаралата на ”Позитано 20 ”.
Според Свиленски по-почтено би било да се ръководи въз основата на контракти, а не на подмолни сделки. Свиленски прикани министър председателят да се разплати с Движение за права и свободи и да се отива на предварителни избори.

При нечестна договорка постоянно бива определяна като въпрос от национална сигурност или секретност. Като такава Българска социалистическа партия дефинира и законопроекта за вероизповеданията. Освен това Георги Свиленски уточни и други такива проблеми, в които изпада ГЕРБ, като случая с оградата по българо-турската граница, която държавното управление разгласи за въпрос на национална сигурност.

От партията подлагат на критика и това, че не се прави оценка на въздействието на законопроекти. " Това оказва въздействие и на качеството ", изясни Явор Божанков.
ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха следващата договорка, нападна Нинова

Всички законопроекти, разисквани на Правна комисия в Народното събрание, са импортирани без такива мнения, уверени са социалистите, а като образец бе посочен законът за концесиите, против които Българска социалистическа партия се разгласи преди месеци поради концесията на летище " София ".

" В този законопроект не става въпрос за опълчване на общности, както се пробват да го изкарат ръководещите и господин Борисов ", разкритикува реакциите на представители от болшинството на рецензиите за това, че посредством закон се опрощават задълженията на вероизповеданията. В претекстовете на законопроекта не се показва какви са отговорностите, какъв брой са и чии са.

Призивът на Българска социалистическа партия е ръководещите да не злоупотребяват с тази тематика.

Именно това следва да обяснят ръководещите, подчертава Свиленски. Опрощаването на задълженията е политическо решение съгласно народни представители на ГЕРБ, разяснява Свиленски и пита каква е цената на това политическо решение.

Ако патриотите не желаят този законопроект да бъде признат, в деня на гласуването депутатите не би трябвало да се записват, посъветва Свиленски във връзка изявлението от групата на Патриотите на Вътрешна македонска революционна организация, че в случай че социалистите са били в Народното събрание, законът за вероизповеданията нямаше да бъде гласуван.

От Българска социалистическа партия припомниха, че през декември законопроектът не е бил признат, защото Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация не са го подкрепили.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР