Господарите на Фабриката за фалшиви новини впрегнаха още едно оръжие

...
Господарите на Фабриката за фалшиви новини впрегнаха още едно оръжие
Коментари Харесай

Говорителите на олигархията в хор запяха срещу Пеевски от страх заради законопроекта му

Господарите на Фабриката за подправени вести впрегнаха още едно оръжие за операции против законопроекта на депутатите Делян Пеевски, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Велислава Кръстева, който планува бистрота на финансирането на медии, написа " Монитор ".
Личното Неправителствени организации на Иво Прокопиев Асоциация на европейските публицисти в България популяризира разбор на законопроекта с претенциите за „ изчерпателен “. Въпросното Неправителствени организации, въпреки и името му да звучи като професионално обединяване на публицисти, в действителност е просто част от армията „ грантояди “, основани от Прокопиев и обкръжението му, които нямат действителна социална представителност, финансират се от задгранични фондации и главно се занимават с това да тровят общественото пространство с опорните точки на своите благодетели, представяйки ги като „ гласа на народа “.

В АЕЖ съвсем няма настоящи публицисти от национални медии, а главно блогъри на свободна процедура наложително минали през стаж в „ Капитал “ или в „ Дневник “.

Целия материал четете в " Монитор ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР