Горкият Краси Радков цоцан за пари от две страни! Между чука

...
Горкият Краси Радков цоцан за пари от две страни!
Между чука
Коментари Харесай

Мъка: Краси Радков разкъсван от жена си и Слави!

Горкият Краси Радков цоцан за пари от две страни!
Между чука и наковалнята се оказа всенародният любим Краси Радков и то от много време. Кризата около пандемията поопразнила крепко джоба му и това е главната причина да одобри предлагането на Маги Халваджиян за „Капките“. Краси е отличен комедиант, само че като артист, танцьор и подражател на реализатори никак го няма.
 Краси Радков
Краси Радков се вижда в знамение, пред финансов колапс е

Не му останал избор обаче, тъй като брачната половинка му непрекъснато ревяла за пари. Напомняме, че Станислава Ганчева беше уволнена от работата си в Българска национална телевизия още през октомври предходната година, като на всичко от горната страна изкара там единствено едно предаване. Оттогава тя е без работа и Радков се чуди по какъв начин да оправи бюджета по този начин, че да има предостатъчно и за нея, и за сина им Теодор.

Докато беше в шоуто на Дългия по Би Ти Ви, заплатата на артиста бе в пъти по-висока от тази в днешната им кабеларка. Плюс това участията му на частно секнали поради ограниченията и безусловно останал на изсъхнало, разкриват близки негови познати.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР