Горката Ейми Уайнхаус, певицата, чиято кратка, блестяща кариера се отбелязва

...
Горката Ейми Уайнхаус, певицата, чиято кратка, блестяща кариера се отбелязва
Коментари Харесай

Ейми Уайнхаус и фалитът на биографичния филм

Горката Ейми Уайнхаус, певицата, чиято къса, блестяща кариера се отбелязва в нов игрален филм. Трейлърът на Back to Black, режисиран от Сам Тейлър-Джонсън, излезе по-рано тази седмица, като актрисата Мариса Абела (най-известна от индустрията) поема ролята на личната Мария Калас на Камдън.

Уайнхаус, която умрял през 2011 година от алкохолно отравяне, е дал богат материал за режисьорите. Филмът на Тейлър-Джонсън следва два документални кино лентата за певицата, в това число Ейми, режисиран от Асиф Кападия, който разказва нейната взаимозависимост към славата, токсичните мъже и стимулантите и е номиниран за голям брой награди. Това, че продължаваме да човъркаме натрупа на нещастието с Уайнхаус, е може би неизбежно, като се има поради нейната младост, гений и удивителна персона. И въпреки всичко това не го прави по-малко тъжно.

Тейлър-Джонсън е оправдала чертата си въз основа на тяхната споделена креативна „ ДНК “. „ Връзката ми с Ейми стартира, когато напуснах колежа и се мотаех в творческ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР