Гори сметището на община Бобошево, намиращо се край село Слатино.

...
Гори сметището на община Бобошево, намиращо се край село Слатино.
Коментари Харесай

Гори сметището на Бобошево

Гори сметището на община Бобошево , намиращо се край село Слатино . Снощи тук е горял пожар, спрели са го преди да доближи къщите, само че през днешния ден още веднъж тлее и обгазява селото . Това провокира инспекция на Регионална ревизия по околната среда-Перник.
 БГНЕС

Сметището пуши към този момент трети ден , то е с привършен потенциал, само че през днешния ден обгазява още веднъж жителите на селото след снощния пожар, горял в буферната зона сред депото и къщите.

Доброволци от селото и два екипа огнеборци са овладели огъня, достигнал до къщите. „ Тук сметището е закрито , само че по този начин ще бъде, до момента в който не стартира да действа районното хранилище край Благоевград, ще се обадя на заместник-кмета на община Бобошево да изпрати гасаческата група “, сподели Сашка Тренева - кмет на Слатино.

Тя сподели още, че сметището се покрива с пръст, с цел да не се пали , само че въпреки всичко това се случва, а в кметство Слатино нямат служащи , които да се грижат за него.-->
 БГНЕС
„ Сметището гори, не е рекултивирано, дали сме им наставление и знаят какво да вършат, само че казусът е, че през днешния ден хората са пуснати в отмора “, сподели специалистът от Регионалната ревизия в Перник след инспекцията на място.
 БГНЕС
Стърнище, бали и акациева гора пламнаха към 15.30 ч. през днешния ден край Е-79 в правата сред гара Кочериново и с.Мурсалево . Главния път бе димящ , пожарът бе загасен след 16.30 ч., когато дойде пожарна от град Рила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР