Горгона е най-новото парче на Папи Ханс, което е част

...
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс, което е част
Коментари Харесай

Атрактивното гадже на Папи Ханс пръска сексапил

" Горгона " е най-новото парче на Папи Ханс, което е част от самобитния музикален сериал " Когато позираш - прозираш " на поета и артист Константин Трендафилов, както е цялото име на Папи, написа show.blitz.bg. В горещото видео не е изненада, че се вихри е атрактивната му другарка Сaрa Дрaгулeвa, която е и основната лирическа героиня.

В клипа сексипалната млада актриса се крие зад " тъмни очила " и маркови " рокли, чанти, гривни с диаманти ", само че сърцето ѝ е замръзнало и " съвсем не бие ".

" Поздрав за всички девойки, които по стичане на събитията се оказват героини в тая яка песничка! ", написа в типичния си подигравателен и шеговит жанр изпълнителят в YouTube незабавно след премиерата на парчето. Припомняме, че предишният " епизод " носеше името " Да си знаел " и с цел да го популяризира Трендафилов притегли вниманието в обществените мрежи, като разгласи, че е... бременен. Разбира се, тогава той показа фотография на наедрялото си коремче и още веднъж бе в компанията на обичаната си Caрa.
свързани новини6823на 30.10.202113736на 20.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР