Горещи новини от модния подиум вълнуват умовете на мнозина, но

...
Горещи новини от модния подиум вълнуват умовете на мнозина, но
Коментари Харесай

7 коварни модела обувки, които изглеждат зле дори на слабт крака (И как да ги заменим)

Горещи вести от стилния подиум вълнуват мозъците на мнозина, само че не всяка от тях може да се придвижи в действителния живот. Но фантазията за съвършени крайници може да се осъществя, като знаете кои модели обувки са подобаващи за вашите крайници и с кои е по-добре да се разделите.

Нямаме нищо срещу да научаваме нови способи да бъдем още по-красиви и изборът на верните обувки също е един от тях. Вижте сами.

1. Стилети

Обувки с тънки стилети могат да подчертаят ширината на глезените.
Впечатлението ще се ускори, в случай че вземете обувки с физически цвят и изострен нос.

Допълнително предписание: колкото по-широк е подгъва, толкоз по-тънки наподобяват краката ви. Идеалната дължина е малко над или под коляното, само че не и там, където доближава най-широката част на краката ви.

2. Обувки с тънки връзки и каишки

Миниатюрните елементи на обувките контрастират неподходящо с необятни крайници и глезени или атлетични крайници, а тънките връзки могат грозно да пернат даже най-грациозните прасци.

3. Обувки с кръгл нос

Обувките с кръгли пръсти придават покъртителен “детски ” тип, само че такива обувки, изключително равни или платформени, могат образно да утежнят краката. А в случай че сте ниски, по-добре изберете обувки със подострен връх, като мулета или обувки с невисок ток.

4. Ботуши дерби

Плоските обувки, които покриват стъпалото и приключват под костта (дерби, оксфорд), изключително в контрастни цветове, могат да подчертаят неравностите на краката и цялостния облик на “клек ”.

5. Обувки с каишка през глезена

Ако не сте притежател на тънки крайници, каишките на глезена могат образно да разширят прасците и глезените, а за дребните дами да откраднат дължината на краката, като ги „ отрежат “.

6. Прави ботуши с необятна горна част

Супермоделите с дългите си тънки крайници самоуверено се разхождат по подиума в ботуши, само че с елементарните дами такива обувки могат да изиграят неприятна смешка.Широките прави ботуши покриват и най-елегантната част на краката – глезените – и вършат силуета прекомерно набит.

Вместо това можете да изберете по-тесни обувки или, в случай че сте ниски, да изберете ботуши с V-образно деколте начело (като каубойски ботуши) и да разголите краката си повече, като носите по-къса пола. За цялостните крайници е за предпочитане изострен пръст, който образно балансира цялостната визия.

7. Обувки с обемен фон в региона на глезена

Допълнителният размер на глезените (козина, ресни, вериги, огромни кристали, каишки с големи катарами) образно прави глезените по-широки и притегля вниманието към себе си, което затруднява възприемането на целия външен тип като цяло.

Кой е обичаният ти чифт обувки?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР