Горещи кадри от леглото показа гимнастичката Магдалина Миневска с гаджето

...
Горещи кадри от леглото показа гимнастичката Магдалина Миневска с гаджето
Коментари Харесай

Ето как си почива! Карлос Насар награби гимнастичката Миневска

Горещи фрагменти от леглото сподели гимнастичката Магдалина Миневска с гаджето си – европейският първенец по повдигане на тежести Карлос Насар.
Двойката е дружно към този момент повече от година, само че едвам неотдавна известните спортисти оповестиха обществено връзката си. За да пазят персоналния си живот, Маги и Карлос даже нямат общи фотоси по обществените мрежи. Гимнастичката от ансамбъла на България обаче пусна малко стори, на което има интимни подиуми сред двамата, предава ХотАрена.
19-годишният Насар и 1 година по-малката Миневска се гушкат в леглото. Щангистът е гол единствено по татуировки, а половинката му го целува нежно. Явно огромният първенец релаксира най-добре след тежките тренировки в компанията на своето момиче.
Преди той да завоюва златен орден от европейското в зала „ Арена София “ през февруари, Магдалина също го окуражи с целувки. Двамата се срещат през 2022 година по време на лагер в Белмекен и от този момент любовта им пламва.
„ Не се влюбвам единствено в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е красива и с красива душа. Излъчва деликатност и непорочност, които би трябвало да има една жена. Невинността в погледа й… “, прям е Карлос. Оттогава той гледа и надпревари по художествена гимнастика.
Самият Насар призна през вчерашния ден, че е почитател на ЦСКА и първата си огромна награда е получил точно от агитката на „ алените “. Когато е на 13 години, той се състезава с 15-годишните и ги побеждава. От почитателите той получава подарък – фенартикули и скромна сума пари. Това са първите му персонални средства, изкарани със спорт. Те са подучване за положителното му показване на европейското за юноши в Милано през 2018 година, където той става първенец. Карлос признава, че и тогава, и в този момент печели медали, само че не и пари. Вярва, че с постоянството ще дойдат и по-големите доходи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР