Гореща, страстна латино любов изживява дъщерята на водещата Наталия Симеонова

...
Гореща, страстна латино любов изживява дъщерята на водещата Наталия Симеонова
Коментари Харесай

Дъщерята на Наталия Симеонова с драматична раздяла в живота си

Гореща, буйна латино обич изживява дъщерята на водещата Наталия Симеонова и Денис Ризов - Виктория.

От близо година хубавицата е дружно с Мигел Хидалго, като двамата не държат да крият любовта си и я показват в мрежата. На споделената фотография се вижда по какъв начин двамата се целуват буйно на плаж.

" Винаги ще бъдеш най-хубавото, което ми се случи ", написа Вики на испански.

От оповестените фотоси на възлюбения й излиза наяве, че е фен на баскетбола, а също е и екстравагантен като Ризова. Испанецът има фотос, на който е опрял револвер в главата си, а оръжието наподобява повече от достоверно. Има няколко татуировки по тялото, а също и обеци на ушите.

Хубавицата живее от няколко години в Испания, където приключва междинното си обучение в едно от най-елитните школа там, написа " България през днешния ден ". От дребна наследницата на водещата е бунтовник и не го крие. Според близки тя се е метнала на татко си Денис Ризов. Виктория е била вокалист в момичешка рок тайфа, където свири на укулеле, по-късно пее в група " Нуша ". Там извършва национални песни. Въпреки това залитанията й са повече към рок частите. Именно това тормозило много Симеонова. От няколко години обаче Вики се е кротнала и натъртва на ученето в южната страна. Преди да замине за Испания, Ризова се занимава за малко с гримьорство, само че това бързо й омръзва.

Въпреки чепатия си манталитет и бунтарство момичето е най-голямата горделивост за родителите си, а продуцентът не пропуща да показа обща фотография с Вики в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР