Гореща кулинарна надпревара очаква зрителите на NOVA с шестия сезон

...
Гореща кулинарна надпревара очаква зрителите на NOVA с шестия сезон
Коментари Харесай

Най-мащабното кулинарно риалити Hell’s Kitchen се завръща с шести сезон

Гореща кулинарна конкуренция чака феновете на NOVA с шестия сезон на хитовото риалити Hell’s Kitchen тази пролет. Взискателният началник Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни кандидати за премията от 100 000 лв.. Сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от тима на Челси. За първи път във формата ще взе участие настоящ кмет на малко обитаемо място.

В Кухнята на Ада още веднъж ще влезе и специфичен тим с известни персони, подготвени да нажежат пристрастеностите до краен лимит. Звездите ще се състезават против алените и сините, с цел да излъчат своя победител.

“Събрали сме на едно място доста кулинарни гении, само че и запаметяващи се персони. Няма да повярвате какви хора ще влязат в Hell’s Kitchen 6. До мен в Кухнята на Ада още веднъж ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, с цел да предизвикаме участниците ни по всевъзможни способи ”, споделя кулинарната легенда началник Виктор Ангелов.
 Виктор Ангелов NOVA/Красена Ангелова
Тази година измежду кандидатите за победа в кулинарното риалити попадат повече от атрактивни персони с любопитни житейски истории, които имат голям капацитет да се трансфорат във вайръл сензации.

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се осъществя сполучливо в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници. В България започва през 2018 година и досега има петима спечелили - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев, Валентина Вълкова и Станислав Иванов. В петия сезон на най-горещото кулинарно риалити Виктория Капитонова се трансформира в първия звезден победител.

Кой ще завоюва успеха в Hell’s Kitchen и ще грабне премията от 100 000 лева? Какви провокации е подготвил началник Ангелов за участниците?

Не пропускайте сезон 6 на хитовия риалити формат тази пролет по NOVA. Повече информация можете да откриете в уеб страницата на,, както и в формалните и k профили на предаването
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР