Горещ слух обикаля телевизиите – актьорът Михаил Билалов може и

...
Горещ слух обикаля телевизиите – актьорът Михаил Билалов може и
Коментари Харесай

Гореща клюка: Билалов сменя Стани богат с риалити

Горещ слух обикаля малките екрани – артистът Михаил Билалов може и да се завърне на екран наесен, само че не в досегашния си стол на водещ на предаването „ Стани богат “ по Българска национална телевизия, а като част от риалитито „ Фермата “, написа Шоу.

Откакто новото управление на публичната телевизия сложи под въпрос съществуването на играта за познания в програмата си, всенародният любим Джаро от „ Под прикритие “ е получил няколко много любопитни оферти.



Едно от тях е било точно от „ Фермата “, в която към този момент по традиция част от надпреварата сред участниците са историческите куизове. Билалов е апетитна хапка за продуцентите, както поради обстоятелството, че до момента не е продавал персоналното си пространство на нито едно риалити, по този начин и поради колоритната си биография.

Познанията му като ландшафтен проектант сигурно могат да бъдат употребявани в култивирането на градината, която ще изхранва играчите в риалитито, а физическата му устойчивост е калена от дългогодишни занимания с айкидо.



Над година артистът се развихри и като водещ на „ Стани богат “, което усъвършенства и знанията му в много дисциплини. Ако предаването не продължи съществуването си в Българска национална телевизия, Билалов умерено може да се впише като даскал по история във „ Фермата “, от която към този момент са декларирали интерес. Още повече, че преди да си има алъш-вериш с Българска национална телевизия, Джаро построи топли „ Връзки “ с екипа на bTV около присъединяване си в едноименния сериал в ефира им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР