Гордо позирайки на замръзналата повърхност на езерото Байкал в Русия,

...
Гордо позирайки на замръзналата повърхност на езерото Байкал в Русия,
Коментари Харесай

Най-младоликата и секси майка в света с гореща сесия на -40 градуса по Целзий

Гордо позирайки на замръзналата повърхнина на езерото Байкал в Русия, 50-годишната Лиу Йелин избира да носи бански, даже температурата да е съвсем минус 40 градуса по Целзий. Китайката споделя, че задачата й е да пътува по целия свят и да театралничи по долни дрехи, което тя назовава " ризница ", без значение какъв брой студено е времето.

В Сибир на 1 март фитнес фанатикът сподели своето тонизирано тяло и татуиран стомах, макар че " ледените мощни ветрове се усещаха като стотици ножове по кожата ми ", написа Профит бг.

Жената се изправя и пред предизвикването да плува във водите на Байкал - най-старото и най-дълбокото езеро в света, показва Daily Mail.
Лиу, която има 23-годишен наследник, споделя, че харесва рискови спортове, както и провокациите на рисковите климатични условия, противопоставяйки им се в секси бански костюми.
" Вие знаете, че Китай е релативно закостенял. Питат ме за какво нося бикини толкоз постоянно, а аз се майтапя, че икономисвам от плат ", споделя Луи.

Всъщност, звездата на обществените медии харесва бикини, тъй като те показват съвършеното й тяло. " Моите бикини са моята ризница. С тях аз се усещам уверена, здрава и млада ", показва китайката.

Тръгвайки от провинция Хънан в централната част на Китай, някогашната библиотекарка пътува до Литвинянка - малко градче на брега на езерото Байкал, откакто вижда фотоси на хора, които се гмуркат в ледените му води.
Лиу Йелин се изстреля към славата предходната година, откакто разгласява свои фотоси в китайските обществени медии. Уеб потребителите бяха зашеметени от блестящата й кожа без бръчки и от тонизираното й тяло.

Енергичната жена споделя, че се усеща все едно още е на 15 години и постоянно е бъркана за другарка на сина си.
Всяка зима тя тренира навън в продължение на към 30 години, което явно е нейната загадка за младост. Луи споделя още, че обичаното й занятие е да плува в ледените води на езерото, което се намира наоколо до къщата й.
Смята, че по този начин човек остава здрав и млад за цялостен живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР