Гордата Мери! Вратарят на Англия избра дръзка рокля с корсет

...
Гордата Мери! Вратарят на Англия избра дръзка рокля с корсет
Коментари Харесай

Зашеметяващата модна рокля за бельо на Мери Ърпс за £1500 е редовна на червения килим, след като Хелън Фланаган и Клаудия Фогърти също облякоха роклята – но нейният пикантен изрязан дизайн разделя феновете на SPOTY

Гордата Мери! Вратарят на Англия избра дръзка рокля с корсет от тюл, направена от основания в Лондон дизайнер Дейвид Кома, с цел да получи премията си за Спортна персона на годината в Салфорд в понеделник

През май тази година звездата от Love Island Клаудия Фогърти, 29, облече същата полупрозрачна рокля с корсаж с дантелени панели на наградите Pride Of Manchester Awards.

И по-рано този месец бившата актриса от Coronation Street Хелън Фланаган, 33, облече същата рокля по долни дрехи, за да допре раменете си с редица звезди от A-списъка в British Fashion Awards 2023 на 4 декември.

Шикозният номер не оставя доста на въображението, а разкроената рокля раздели част от публиката на SPOTY, която гледаше от вкъщи нощес - с някои спортни почитатели, които не правят оценка доста стилния избор на звездния вратар на Англия.

Роклята, която се продава на дребно на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР