Горд съм да видя толкова много родолюбиви българи на Шипка

...
Горд съм да видя толкова много родолюбиви българи на Шипка
Коментари Харесай

Румен Радев: Проповедниците на нихилизма отстъпиха пред 3 март

Горд съм да видя толкоз доста родолюбиви българи на Шипка в деня на националния ни празник. Това съобщи президентът Румен Радев в словото си във връзка 146-ата годишнина от Освобождението на България пред Паметника на свободата на връх Свети Никола (Шипка).

Подвигът на нашите опълченци, застанали рано до рамо с воините на съветския император Александър Втори, отвори пътят към свободата на България, сподели той. С камък и кръв бе предначертано нашето бъдеще , уточни той.
 Росен Желязков: Днес не е ден за политически спекулации, а ден наизуст
Росен Желязков: Днес не е ден за политически спекулации, а ден наизуст

Българският народен блян за независимост е осъществен по своя обективен метод, акцентира той

3 март не е единствено датата на един интернационален контракт, по мнението му. Трети март е доста повече от един исторически успех, съгласно него. 3 март е нашата памет и респект, безапелационен бе Румен Радев. Трети март е нашият народен блян за свободна, обединена и европейска България, 3 март е нашето бъдеще като народ с достолепие и блян към прогрес, счита президентът.

Нова България не помни ера, в която на празника Шипка да е опустявала, съобщи Радев.
 Денков: Във вторник ще обсъждаме всичко по ротацията
Денков: Във вторник ще обсъждаме всичко по ротацията

Днес всички би трябвало да се обединим и да честваме националния празник

Днес е ден за национално единство, безапелационен бе той. Тази година е по-различна от другите, сподели президентът и благодари на българите, че са опазили националния празник от похищенията. Днес е ден да се обединим към нашите полезности, към заветите на предците ни, разясни Радев. Светлината на чистите ви намерения разпръсна лепкавата политическа мъгла от върховете на българското минало, обърна се към множеството президентът. Няма да забравим, че п роповедници на нихилизма и разделянето отстъпиха пред силата на 3 март , не от съвест, не от почитание към нашата история, не от респект към костите на нашите предшественици, а с помощта на вас, акцентира Радев.

Няма да погазим своята памет и няма да предадем заветите на своите предшественици, ще продължим да отстояваме свободата на своята съвест, зарече се президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР