Горан Юлиянов на 48 години е невинната жертва в жесток

...
Горан Юлиянов на 48 години е невинната жертва в жесток
Коментари Харесай

Зверско меле с брадви и колове завърши фатално в Лом

Горан Юлиянов на 48 години е почтената жертва в нечовечен побой, разиграл се нощес в Лом. Мъжът е умрял в болничното заведение на крайдунавския град в резултат на тежки контузии.

Освен жертвата са ранени още пет души, като единият от тях е в тежко положение след удари с секира по главата.

До дивия екшън се е стигнало откакто двама братя от квартал Стадиона в Лом срещнали старите си врагове от квартал Младеново в нощно заведение.

Мъжете разменили юмруци и с това като че ли абсурдът завършил, осведомят от Зов Нюз.

Часове по-късно обаче 15 души от квартал Стадиона, натоварени в бус и 5 коли, и въоръжени с брадви и колове, отишли да търсят отплата в дома на двамата братя от Младеново.

Братята не били вкъщи, а на скамейка в двора на къщата седял татко им Горан дружно с други хора и дребни деца.

Никой от тях не очаквал, че ще Горан бъде пребит до гибел и че тази съдбовна нощ ще е последната за 48-годишния мъж.

Горан е бил с прекарани няколко инсулта и с сложени стендове. Вследствие на побоя далакът му е изваден и макар опита лекарите да го върнат към живота мъжът е умрял.

Дядото на двамата братя от Младеново е със счупени ребра, а различен от фамилията е с тежка контузия на главата, породена от удари с секира.

Биячите не пожалили и дамите от семейството и пребили и тях, а цялото грубо меле се е разиграло пред очите децата.

Пред болничното заведение в Лом били се събрали към 50 родственици на умрелия Горан и поданици на квартал Младеново, които упорстват за правдивост.

Оказва се, че в Районното ръководство на полицията в Лом са арестувани единствено двама от 15-те взели участие в смъртоносния пердах.

Според очевидци арестуваните са минимум отговорни, а основателите се готвят да изоставен страната. Някои от биячите са престъпно проявени, измежду тях има осъждани за обири и опиати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР