Google Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели

...
Google
Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели
Коментари Харесай

Грозни сцени на паркинг на Кауфланд! Майка на 2 деца с разтърсващи думи за апатията на обществото ни!

Google Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg , с цел да показа болката си: " Здравейте, пиша Ви, тъй като мисля, че персоналният ми проблем заслужава публичност. За повторно през последния месец на паркинга на " Кауфланд " на бул. " Пещерско шосе " паркирам на място за майки с колички, обозначено с рисунка на настилката и отвесен знак и за повторно мъж без деца или детско столче в колата упорства да му направя място, като се показва вербално и с клаксона на колата си.

Първият път господинът беше настойчив и дори съумя да паркира сред моята и прилежащата кола, само че откакто му обясних, че това е място за майки с детски колички и преднамерено е оставено по-широко за наше улеснение при събаряне и качване на децата и количките, се извини с това, че не е от града и се реалокира. Днешната преживелица беше по-различна. Господинът от през днешния ден, макар че му демонстрирах знаците и бебето си, продължи да упорства, да му направя място, като ме наскърбяваше.

Настигна ме пред входа на магазина и продължи да упорства, че е трябвало да му освободя място и на въпроса ми къде му е детската количка той настоя да му покажа инвалиден стикер, като загатна и полицията. След като настоях да повикаме полиция, той небрежно се скри в магазина. Всичко това пред погледите на 20-на индивида, които очевидно взеха решение, че се оправям със обстановката и никой не реагира по никакъв метод.

Информирах младежа от гише " Информация " на магазина за повтарящият се проблем, само че той със страдание ме осведоми, че защитата следи за реда единствено вътре в магазина. Призивът ми към обществеността е: Уважаеми съграждани, апелирам, отърсете се от апатията си към сходен жанр несправедливости. С тази си цялостна индиферентност подхранвате наглостта и чувството за безотговорност на сходни хулигани.

Все отново редно ли е няколко индивида да гледат по какъв начин мъж без деца се разправя с жена с две (на 11 и на 1 г.) за място за паркиране, на което е нарисувана фигура с бебешка количка, без никой да реагира по какъвто и да е метод? В " жалбата " си до Вашата медия въобще не разясня хората, които паркират на такива места, без да имат право на това ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР