Google Messages, приложението за SMS съобщения по подразбиране на телефони

...
Google Messages, приложението за SMS съобщения по подразбиране на телефони
Коментари Харесай

Google Messages въвежда анимирани емотикони в чатовете си

Гугъл Messages, приложението за SMS известия по дифолт на телефони с Android, е настроено да усъвършенства ежедневната връзка с въвеждането на анимирани емотикони.

Тази нова функционалност има за цел да добави занимателна нотка към текстовите известия, допълвайки съществуващата поддръжка за общоприети емотикони. Въпреки че има някои ограничавания за потреблението му, включването на анимирани емотикони дава обещание да направи чатовете по-ангажиращи.

Ограничения и съгласуемост на анимирани емотикони в Гугъл Messages

Анимираните емотикони в Гугъл Messages бяха видяни за първи път от потребителя на Reddit BruthaBeige и след това споделени в subreddit на Гугъл Messages. Изглежда обаче, че функционалността е в развой на внедряване и сега не е налична за всички консуматори.

Засега функционалността за анимация работи, когато е изпратено едно емоджи. Изпращането на голям брой емотикони или комбинирането на текст с емотикони не задейства анимацията. Въпреки това ограничаване, необятна гама от емоджита, налични на клавиатурите на потребителите, могат да бъдат анимирани.

Въпреки че някои детайлности остават незнайни, като да вземем за пример степента на съгласуемост и съответните проекти за стартиране, се чака Гугъл да даде спомагателна информация за анимираните емотикони, когато станат налични за всички консуматори на Гугъл Messages.

Последните актуализации на приложението включват RCS (Rich Communication Services) чатове и разширена функционалност за пряк отговор за потребителите през уеб версията на Messages.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР