Google Bard прогнозира потенциални ценови нива за XRP, изчислявайки стойности

...
Google Bard прогнозира потенциални ценови нива за XRP, изчислявайки стойности
Коментари Харесай

Прогноза за цената на XRP – $10 реалистична цел ли е?

Гугъл Bard предвижда евентуални ценови равнища за XRP, изчислявайки стойности като $3, $10 или над $10 въз основа на разнообразни сюжети, изключително в случай че Биткойн (BTC) доближи плануваната от Bloomberg стойност от $500,000.

Потенциалните придвижвания на цената на XRP в отговор на възможен скок на Биткойн до $500,000 бяха проучени благодарение на Гугъл Bard, които даде три сюжета със съответните прогнози за цената на монетата.

Сценарий 1: Умерено влияние – XRP доближава $1.5-$3

При този сюжет се чака умерено влияние. Възходящият подтик на Биткойн може да окаже позитивно въздействие върху XRP, като евентуално тласне цената до $1.5 или $3.

Възможно е обаче повишаването на XRP да не е директно съразмерно заради фактори като продължаващата правна неустановеност за Ripple, макар решението от юли, потвърждаващо статута на XRP като не скъпа книга. Освен това конкуренцията от страна на други възможности като Stellar (XLM) може да ограничи господстващото състояние на XRP.

Сценарий 2: Силна връзка – XRP доближава $5 – $10

Bard допусна, че по-силна връзка сред ралито на Биткойн и подема на XRP може да докара до постигане на XRP до $5 – $10. Благоприятното разрешаване на правния проблем на Ripple с Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища и засиленото приемане на продуктите на Ripple от финансовите институции може да способства за този скок.

Сценарий 3: XRP надвишава $10

В най-оптимистичния сюжет, включващ огромно световно финансово партньорство, софтуерна иновация в интерес на XRP или забележителна регулаторна смяна в интерес на криптовалутите, може да изстреля XRP над $10.

Въпреки това Bard акцентира спекулативния темперамент на тези сюжети, като призна, че действителните цени на XRP могат да се отклонят доста от тези прогнози. Трябва да се вземат поради фактори като настоящи правосъдни каузи и полезността на XRP в областта на заплащанията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР