Гонка с полицията в Бургас завърши по куриозен начин за

...
Гонка с полицията в Бургас завърши по куриозен начин за
Коментари Харесай

Как двама от крими контингента сами влязоха в затвора в Бургас?

Гонка с полицията в Бургас приключи по чудноват метод за преследваните. Вместо към околовръстното, двамата криминално проявени мъже влетяха с автомобила си непосредствено в следствения арест на пандиза.

Екшънът стартира на 200-300 метра от пандиза.

31-годишен мъж от Ямбол първо вдигнал скандал в пункт за механически прегледи, а по-късно и в бензиностанция. По думите на шефа на бензиностанцията мъжът крещял, че е лежал в пандиза и хвърлял предмети по чиновниците.

Полицията е получила сигнал за нападателния мъж от пункта за механически прегледи. Той видял автопатрула, качил се в джип със софийска регистрация, с висока скорост потеглил по ул. „ Индустриална “ и удрят три коли. Нанесени са единствено материални вреди. В джипа пътува още един мъж.

Патрулката не е почнала гонене, с цел да не провокира злополука, изясни Петко Ружев, шеф група „ Охрана на публичния ред “ в Първо районно ръководство в Бургас.

При несполучлив опит да завие към околовръстното шосе 31-годишният мъж навлиза в улицата на следствения арест на пандиза в Бургас и стопира в двора.

И двамата мъж в джипа имат престъпни регистрации за разнообразни закононарушения, към момента не е ясно дали са лежали в затвор. Засега са арестувани за 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР