Голямо преживяване имаше Гала тази сутрин. В студиото на Нова

...
Голямо преживяване имаше Гала тази сутрин. В студиото на Нова
Коментари Харесай

Стефан не е на себе си! Пред очите на цяла България: Гала се разтопи в обятията на друг

Голямо прекарване имаше Гала тази заран. В студиото на Нова се появи холивудският ас Уилям Болдуин. Тв водещата бе на седмото небе от благополучие. Тя го трансформира, а усмивката не слизаше от лицето й.
„ Обичам изключително актьорите, това са ми обичаните посетители. Днес обаче холивудска звезда онлайн в студиото ни тук, ще седне на нашето диванче Уилям Болдуин “, анонсира диалога със световноизвестния артист при започване на предаването Гала.
,,Чакам го с неспокойствие, страховит е в действителност, имам един обичан филм „ Сливър “ с него и Шарън Стоун. Любим, тъй като доста готино играе, тъй като там е доста секси, ненапразно има номинация за най-секси мъж “, добави тя.
За нейно страдание обаче, през последните 30 години братът на Алекс Болдуин има постоянна жена до себе си, която му е родила три деца.
Съпругата на Уилям Чайна пък му е споделила, че единствена друга жена, по която може да си падне, е френската актриса Жулиет Бинош.
Самият Уилям не скри благосклонностите си към Бинош, когато разясняваше кино лентата с нейно присъединяване на „ Синелибри “.
Именно този фестивал за литература и кино е довел Уилям Болдуин у нас в качеството му на ръководител на жури.
Уилям описа пред Гала, че е израснал край Ню Йорк. Първо е работил в камарата на представителите за един конгресмен, а след това като студент се възпламенява по киното около батко си Алекс, който прави сериал, написа standartnews.com.
През 1988 година Уилям за първи път вижда Оливър Стоун, който бута инвалидна количка във филм на Алекс Болдуин.
„ След като се срещнах с Оливър, той се разплака, когато стартира да приказва за починалия ми татко “, призна Уилям.
По молба на Гала той описа и по какъв начин се срещнал със брачната половинка си Чайна.
Ето какво разкри Уилям:
„ Чайна преди малко бе се разделила с приятеля си Майкъл. Видях я за първи път на музикално присъединяване, когато тя споделила по мой адрес: Кой е този? На другия ден гримьорката не съумяла да изтрие грима от очите, тъй като плачела след раздялата с обичания. Гримьорката й споделила: Остави го този, не е за теб. Ще ти уредя среща с един различен – Били Болдуин. На другия ден я видях на аерогарата, когато чакахме полета за На Йорк с две приятелки. Едната от тях сподели на Чайна, че се хваща на бас за 1000 $, че аз ще я поканя на среща. Когато се качихме в самолета, една жена плачеше, а Чайна бе настанена до нея. Чайна я попита какво е станало, а тя и отвърна, че мъжът й, с който са младоженци, бил изместен по-напред и не можели да са един до различен по време на полета. Чайна реши да направи жест, смени си мястото с него, и по този начин седна до мен. След малко аз станах, с цел да отида до тоалетната и откакто се върнах, към този момент не можех да обеля нито дума, а това не ми се беше случвало. Този ден беше 25 април 1991 година и от този момент с Чайна сме дружно “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР