Голямо количество цигари без бандерол и спирт са открити в

...
Голямо количество цигари без бандерол и спирт са открити в
Коментари Харесай

Полицаите се хванаха за главата, когато влязоха в дома на благоевградското семейство контрабандисти на цигари

Голямо количество цигари без бандерол и алкохол са открити в дома на благоевградското семейство контрабандисти, което бе задържано при шумна полицейска интервенция, провела се към 10 часа сутринта на 10 август, написа struma.com.

Припомняме, че 4 екипа служители на реда обсадиха магазина и къщата на търговците на ул. " Цар Симеон " и ги свариха неподготвени. В тайници в комерсиалния им обект е намерено огромно количество цигари, цигари са открити и в дома им.

Оказало се, че фамилията отдава и стаи чартърен, в които също са открити цигари. Успешната интервенция на благоевградската полиция е планувана, търговците са били следени, до момента в който клопката щракне

При инспекцията на двете жилища, населявани от Е Х. /60г. / от гр. Благоевград, при която в едното жилище са открити и конфискувани: към 13 200 къса цигари, без наложителен бандеролен знак и шест туби с съдържимост към 10 литра, съдържащи транспарантна течност с аромат на алкохол, а в другото жилище са открити и конфискувани към 4 480 къса цигари, без наложителен бандеролен знак.

Е. Х. е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР