Голямо е недоволството и при нас, и при тях (бел.ред.

...
Голямо е недоволството и при нас, и при тях (бел.ред.
Коментари Харесай

Проф. Румен Христов: Заканите за кървави подписи ни карат да бъдем много внимателни 

Голямо е недоволството и при нас, и при тях (бел.ред. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ), само че би трябвало да се вземат държавнически решения. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " водачът на Съюз на демократичните сили - проф. Румен Христов във връзка проектокабинета " Денков ", който следва да бъде гласуван на изключителното съвещание на Народното събрание на 6 юни.

" Това е държавническо решение, взето и от управлението на ПГ на ГЕРБ-СДС и двете обособени партии, както и от сътрудниците от " Продължаваме промяната “ – " Демократична България “. На никого не му е елементарно. Въпросът е, че ние през тези години, знаейки, че имаме обща цел, обща идеология значително, хора с дясно мислене сме, не трябваше да изричаме всички тези заклинания и всички тези обиди едни по отношение на други, тъй като след това мъчно обясняваш, че се постанова да работиш, а то различен избор няма, би трябвало да работим дружно ", разяснява Христов.

По думите му Съюз на демократичните сили може да бъде сериозен коректив и ще следи по какъв начин се извършват поетите задължения: " Този " кървясъл автограф “ на министрите, че в границите на две седмици ще уволнят всички досегашни, които имат позиция от шеф отдел, шеф дирекция, ни кара да бъдем доста деликатни. Ще следим какво се случва и в случай че стартират политически чистки - поголовно да бъдат уволнявани държавни чиновници, някои от които са с по 10, 15, 20-годишен стаж и които  знаят защо става дума, е огромна неточност от страна на сътрудниците и това няма да го допуснем.

Според него може да има промени от позиция на новите условия, на новите министри и политиките, които ще бъдат изпълнявани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР