Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Неймар, може да

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Неймар, може да
Коментари Харесай

Неймар може и да преподпише с ПСЖ

Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Неймар, може да продължи контракта си с френския отличник, написа авторитетното издание „ Le Parisien ". Те цитират човек от близкото обграждане на бразилеца, който удостоверил, че футболистът е подготвен да изслуша ново предложение. Припомняме, че през лятото Ней за следващ път опита да си издейства трансфер назад в Барселона, само че двата клуба не се схванаха за високата му цена.

„ Ако клубът (б.р. - ПСЖ) желае да приказваме, сме подготвени да чуем какво имат да ни кажат. През предходната пролет Ней беше доста покрай преподписване, като самодейността беше от страна на клуба. Ако в действителност желаят да обсъдим нещата, би трябвало да дойдат при нас. В момента Неймар е благополучен, колкото не е бил отдавна насам. Нов договор е вероятен, в случай че ПСЖ реализира положителни резултати и най-много победи, тъй като Неймар постоянно желае да е на печелившата страна”, разяснява непосредствен до южноамериканеца.

Договорът на футболиста с ПСЖ изтича през 2022 година През този сезон Неймар има 9 гола от 12 мача във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР