Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у

...
Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у
Коментари Харесай

Страхотно! Григор Димитров ще играе на Sofia Open

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща вкъщи и ще взе участие в Sofia Open 2020 . Петото издание на шампионата от сериите АТП 250 в София ще се организира в нов интервал на годината - от 27 септември до 4 октомври в " Арена Армеец ".
Григор Димитров ще играе в България " Развълнуван съм и съм доста благополучен, че се завръщам да играя на Sofia Open тази година. Спомените, които имам от 2017 година, са незабравими. Подкрепата от всички почитатели и да играя пред тях – това беше просто необикновено. Очаквам с неспокойствие да видя всички в " Арена Армеец " през септември 2020 година ", съобщи Григор Димитров.
Григор Димитров е първенец на Sofia Open от 2017 година Тогава любимецът на българските почитатели извоюва шестата си купа от АТП тура и първа пред родна аудитория, а вдъхновяващият му сезон приключи и с купа от Nitto ATP Finals в Лондон. През 2020 година Григор Димитров и българската аудитория ще имат опция да изживеят нови незабравими страсти дружно в " Арена Армеец ". Четвъртото издание на Sofia Open се трансформира в най-силния шампионат за сезона от сериите АТП 250. Петима от участниците в София през 2019 година - първенецът Данийл Медведев, Стефанос Циципас, Матео Беретини, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, приключиха годината в Топ 10 на международната класация. Стан Вавринка и Карен Хачанов приключиха годината в Топ 20.

" Sofia Open 2020 е най-значимото международно спортно събитие, което ще се организира в България през годината. Sofia Open 2019 бе следен от над 45 000 фенове онлайн в " Арена Армеец " и стигна до 280 милиона души интернационална телевизионна публика. Милиони фенове по целия свят още веднъж ще наблюдават тенис мачовете от София, още веднъж ще се приказва за България. В света на тениса Sofia Open към този момент е марка. Силната конкуренция и отличните условия сами вършат най-хубавата реклама. Неслучайно топ тенисисти с наслада се връщат в България или с наслада одобряват да дойдат за първи път, откакто са чули положителни мнения от свои сътрудници, които към този момент са играли в " Арена Армеец ". Несъмнено ги притегля и публиката, защото Sofia Open е един от шампионатите от сериите АТП 250 с най-висока посещаемост.
Верните български почитатели са съществена причина шампионатът да остане тук. Петото издание на Sofia Open в действителност дава обещание да е извънредно завладяващо за фантастичната българска аудитория. Участието на Григор Димитров е доста значимо и за хилядите деца, които ще имат опция да се допрян до най-хубавия български тенисист. Дай Боже да запалителен още доста деца по тениса, тъй като това е наша съществена задача. Пожелавам на Григор Димитров през 2020 година да завоюва втората си купа от Sofia Open, а новото повдигане на трофея над надписа Sofia пред почитателите в " Арена Армеец " да бъде част от пътя му за завръщане там, където е бил и където му е мястото в международния тенис ", съобщи президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.
Пакетни билети на атрактивни цени за Sofia Open 2020 ще бъдат пуснати в продажба на 14 януари в 10 часа на Eventim.bg и в мрежата на Eventim в цялата страна. Пакетните билети са за 3 категории места в залата. Цената на пакетните билети за последните четири дни, включващи и полуфиналите, и финала на Sofia Open, не просто е по-ниска от тази на закупени самостоятелни билети за тези 4 дни (1-4 октомври), само че дава и специфичен бонус за гратис посещаване на първите 4 дни (27-30 септември) от шампионата. Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2020 ще са на цени от 165 лв., 235 лв. и 315 лв. по отношение на категорията място в " Арена Армеец ". Индивидуални билети за осемте дни от Sofia Open 2020 ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната цена за изцяло налично наличие на всички мачове от интернационалното спортно събитие №1 в България за 2020 година
А по какъв начин най-хубавият състезател на спечелилият от шампионата Сърбия - Новак Джокович, чества триумфа на страната си с поп фолк шлагер и апел " Айде всички българи " - вижте ВИДЕО в този материал на SportLive.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР