Голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман е обявил пред

...
Голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман е обявил пред
Коментари Харесай

Гризман пред треньор и съотборници в Атлетико: Тръгвам си

Голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман е оповестил пред своите съотборници, че ще напусне клуба след края на сезона. Информацията е на мадридския всекидневник „ Марка”.

Само преди година френският национал имаше опцията да премине в Барселона, който беше подготвен да покрие неговата откупна уговорка на стойност 100 милиона евро. В последния миг обаче 28-годишният състезател размишления, а в случай че се има вяра на слуховете от последните месеци, към края на 2018/2019 към този момент надълбоко съжалявал за това си деяние.

Изглежда, че през приближаващото лято Гризман в последна сметка ще премине на „ Камп Ноу”. Според „ Марка” нападателят е свикал среща с наставника Диего Симеоне и своите съотборници, на която ги е уведомил че си потегля от испанската столица.

Сегашната освобождаваща уговорка в договора на футболиста възлиза на 200 милиона евро, като беше вписана в сходен размер точно с цел да охлади мераците на Барса. В съглашението обаче въпреки всичко е оставена малка врата, която каталунците най-вероятно ще се възползват – от 1 юли нататък цифрата спада до 120 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР