Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да

...
Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да
Коментари Харесай

Андрей Новаков: За 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ

Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да побере членовете и симпатизантите на ГЕРБ, пристигнали на представянето на листата. Над 600 души приветстваха претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и показаха твърдата си решителност на 26 май да гласоподават с номер 12 в бюлетината.

“Дойде време да създадем равносметка на постигнатото в България. Тя демонстрира, че за 30 години никой не е направил толкоз доста за България, колкото ГЕРБ. Нашите съперници знаят единствено да ненавиждат, само че не и да градят. От най-малкото село до най-големия град хората правят оценка достиженията от реализацията на планове с европейско финансиране”, съобщи Андрей Новаков, представен от пресцентъра на ГЕРБ. Най-младият евродепутат в Европейския парламент добави: „ Горд съм, че съм ваш съгражданин, че съм един от вас. За да продължи възходът на България, единственият избор на 26 май е номер 12 в бюлетината “.



„ Много се веселя, че съм с вас на място, на което на всяка крачка проличава Европа. И това е с помощта на кметовете, общинските съветниции и народните представители от ГЕРБ. За да продължи развиването на страната, би трябвало да изпратите мощен екип в Европа, който да пази ползите на България “, сподели Ева Майдел. Тя съобщи още, че не се опасява да застане лице в лице с пазарджиклии и не се плаши от мощните светлини на публичното внимание, защото е работила настойчиво в полза на хората. Таксите за преводи в евро понижиха 10 пъти и по този начин отпадна един двоен стандарт в Европа. Това е единствено една от заслугите на четвъртата в листата на ГЕРБ Ева Майдел.



„ Приемането ни в Европейски Съюз е едно от най-големите достижения в най-новата история на България. То не се показва единствено във финансовата страна или със свободата за придвижване на хора, артикули и капитали - а в цялостния престиж на страната ни в Европа и света. Ефектът за нас, жителите на България, са над 15 милиарда лв. в българската стопанска система, реализацията на стратегии, които усъвършенстваха виталната среда за хората и средата за бизнес. В момента имаме най-хубавите стопански индикатори в най-новата история на нашата страна. Доходите започнаха да порастват. Хората повярваха в ГЕРБ и не се оставиха да бъдат подведени от откровените неистини, подправените вести, кавги и нападки на нашите съперници “, съобщи в препълнената зала на ДКТ „ Константин Величков “ регионалният координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов.



„ На тези избори се явяват доста и разнообразни партии. От всички тях единствено една политическа мощ - ГЕРБ и Съюз на демократичните сили има късмет и дълг към жителите на България да победи Българска социалистическа партия “, изясни на собствен ред претендентът за евродепутат Александър Йорданов. Той напомни всички ръководства на Българска социалистическа партия - включително Лукановата зима, ръководството на Жан Виденов, както и месечната заплата от 30 лв. и пенсията от 20 лв. на българите тогава. „ Вземе ли отново Българска социалистическа партия властта – чака ни нова злополука, историята го е потвърдила “, означи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР