Голямата Валя Балканска отказа да е депутат 80-годишната звезда не крие,

...
Голямата Валя Балканска отказа да е депутат
80-годишната звезда не крие,
Коментари Харесай

Защо Валя Балканска отказа да лапа депутатска заплата?

Голямата Валя Балканска отхвърли да е народен представител

80-годишната звезда не крие, че партия й предложила да лапа национална пара в Парламента.

Изпълнителката на „ Излел е Делю бунтовник “ отхвърля да назове името й, само че твърди, че те били доста настоятелни.

„ Моята работа и орис е да бъда на сцената! Да пея, това мога и го върша с голямо наслаждение. Отказах да съм народен представител! За мен тези народни представители са като гарвани, единствено грабят, без да се замислят за бедния народ. Същите тези хора, които са ги избрали да седят на комфортните си столове. А не желаят да схванат, че всички сме равни, а те са там да мислят за народа, освен за личните си търбуси “, отсича един от знаците на Родопа планина.

Въпреки че материалното й състояние не е розово, топ певицата не се съгласила да се подлага за парче самун. Самата Валя Балканска не скрива, че от години не може да си купи нова дреха и се грижи за болната си щерка.50-годишната й дъщеря пада и се удря неприятно, сменят й тазобедрената става и от този момент мъчно се предвижва.

Родопската певица, чийто глас лети в космоса, оставя обичаното си ранчо, отхвърля концерти, с цел да се грижи безрезервно за болното си чадо.

Звездната певица е почетен жител на Смолян, има голям брой родни и интернационалните награди, както и ордени за творчеството си.

Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР