Голямата цел на обединението между Демократична България и ПП е

...
Голямата цел на обединението между Демократична България и ПП е
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Сглобката ГЕРБ, ДПС и БСП би била отровна

" Голямата цел на обединяването сред " Демократична България " и Политическа партия е " да сме първа политическа мощ и да получим първия мандат ", съобщи в студиото на Нова телевизия депутатът Ивайло Мирчев.
Не измерваме задачата си в гласове, а в петте целта и с ясното схващане, че няма да имаме 121 депутата. Или най-малко това с ясното схващане, че спечелването на толкоз гласове, че да имат болшинство в Народното събрание, би било доста сложна задача. Процесът, който следва Мирчев се съгласи, че ще е като " мини преход ", по определението на Христо Иванов.
Ако получат първия мандат - " по-късно ГЕРБ мъчно ще изясни за какво не биха ни подкрепили ". Представете си по какъв начин ще прозвучи в ушите на непознатите вложители мотив, че не харесваш този или оня, попита реторично Ивайло Мирчев.
Друга задача, която се слага обединяването Демократична България - Политическа партия е да се опълчи на реанимацията на остарели политически марки, които имат за цел да отклонят гласове. Такава роля има сега Национална движение „Симеон Втори", съгласно Ивайло Мирчев. " В момента, в който бъде вкаран токсичен двойник или партия, която може да откъсне половин или един %, това може да се окаже изчезналата нишка в Народно събрание. С такава цел възкръсват зомбита ", счита той. Едновременно с това увери, че тяхното обединяване няма да се изпълни с " кухи политически марки ".
Според него в случай че обединението на Демократична България и Политическа партия не получи задоволително поддръжка, а ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи го реализиран, значи това желае обществото. " Нашата задача да не позволим тази сглобка, тъй като тя ще бъде отровна за страната. Нямаме илюзии, че ще има устойчиво 4-годишно държавно управление, само че би трябвало да създадем този преход. "
Иначе Мирчев увери, че няма нищо по-хубаво от това да си в опозиционен политик в Народното събрание.
Ивайло Мирчев пита и какъв брой ще коства и кой ще заплати за " онлайн включването " от Вашингтон в Молитвената закуска на основния прокурор Иван Гешев. " Присъствието на тези закуски коства доста пари. Кой заплаща за наличието му на тази молитвена закуска? Американското държавно управление няма нищо общо с тази работа. Той ще се върне от Вашингтон гледал молитвена закуска на видео ", уточни Мирчев.
По въпроса с повишаването на " Гражданска отговорност " той изясни, че групите отвън Демократична България и Политическа партия не са участвали в Икономическа полиция, а задачата е да се обслужват ползите на съответна застрахователна група. " Лобито на избрана група е извънредно мощно, 5 партии работят срещу интереса на България. "
На 13 февруари има среща на Еврогрупата, на която ще участва министърът на финансите на България. Тя би трябвало да седне и да изясни напредъка ни по IRM 2. Има точка, която не можем да променим, съгласно нея fijdld rplck от Маастрихтските критерии - инфлацията. Ако единствено тя е проблем, може да преговаряме с Европейска комисия да влезем в еврозоната, щом всички други критерии са покрити. Един от тях е да променим Кодекса за обезпечаване.
За терзанията, че в случай че се одобри законодателството в името на влизането ни в еврозоната, Мирчев съобщи, че сега плащаме презастраховане, тъй че самата гражданска отговорност по-скоро ще спадне като цена, а не противоположното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР