Голямата победа на майките на деца с увреждания не е

...
Голямата победа на майките на деца с увреждания не е
Коментари Харесай

Нинова: Оставката на Валери Симеонов няма да промени нищо

Голямата победа на майките на деца с увреждания не е оставката на Валери Симеонов, а събудената гражданска сила. Искаме да поздравим майките на деца с увреждания, че 26 дни не отстъпиха от най-милото, което има една майка – детето си.

Искаме да поздравим хората, които ги поддържаха. Голямата им победа е освен оставката на Валери Симеонов, тя е щрих в една по-голяма картина. Голямата победа е събудената гражданска сила. Голямата победа е, че възприятието на правдивост надви над страха и апатията. Това сподели на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова,, представена от " Канал 3 ".

Оствката на Валери Симеонов беше наложителна, само че е закъсняла, подадена под напън и неискрена. Той сподели, че я подава, с цел да не тежи на държавното управление, а не поради осъзната виновност, за това, което е направил, съобщи Нинова.

Смятаме, че тази оставка няма да промени нищо. Протестите към този момент са разнообразни, обстановката е друга. И през днешния ден доста хора стачкуват за по-добри приходи, пътища, правдивост. Оставката няма по какъв начин да промени нещата, защото упраявляващите не желаят да трансформират политиките. Ние се обръщаме към ръководещите – част от настояванията на протестиращите ги имате на бюрата си от един месец - Българска социалистическа партия ги внесе като закони. Един път ги отхвърлихте. Помислете си преди да гласувате на второ четене. Ще отстояваме настояванията си, тъй като са изпълними, рационални, подкрепени с причини, уточни социалистката.

Решението дали ще се записваме на кворума ще вземем в понеделник на съвещание на Изпълнителнто бюро, което свикахме през днешния ден, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР