Голямата народна певица Янка Рупкина е била оперирана по спешност.

...
Голямата народна певица Янка Рупкина е била оперирана по спешност.
Коментари Харесай

Оперираха по спешност Янка Рупкина

Голямата национална певица Янка Рупкина е била оперирана по неотложност. 85-годишната звезда е претърпяла интервенция на жлъчката в елитна столична клиника, оповестява столичен таблоид.

Тревожната новина бе доказана от нейни близки. В момента Рупкина се чувствала добре. Възстановява се в дома си под надзора на снаха си, само че защото здравето й е много нежно, в околните месеци не възнамерява обществени изяви и пътувания по гледище на лекарите.

" Янка е относително добре, само че сега не може да възнамерява никакви участия. Затова по Коледа и Нова година ще си остане у дома ", показа нейна колежка.

През последните няколко години гласовитата дама от Странджа влизаше от време на време в болница, само че за проблеми със сърцето. Янка не скри, че е претърпяла доста тежко кончината на брачна половинка си, с който бяха неразделни над 60 години, и това се отрази на здравето й. Постепенно обаче певицата стартира да възстановява формата си. Фактът, че в този момент лекарите не са имали опасения по какъв начин ще понесе хирургичната намеса, приказва, че здравословната й кондиция е повече от приемлива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР