Голямата награда е билети за мача от Лига Европа Лудогорец

...
Голямата награда е билети за мача от Лига Европа Лудогорец
Коментари Харесай

Броени дни до седмото издание на турнира за купата на БМФ Порт Бургас

Голямата премия е билети за мача от Лига Европа " Лудогорец –Реал Бетис "

Остават броени дни до футболната конкуренция за купата на БМФ Порт Бургас 2022. Традиционният шампионат по минифутбол ще се организира тази събота, 22 октомври, в Спортен комплекс „ Каменица Арена ” от 10 часа.  Заявките за присъединяване в тазгодишното издание доближиха своя предел - 12 тима с младежи на възраст от 16 до 18 години  ще мерят сили на терена. Участието в шампионата е изцяло гратис. Единствените условия са участниците да не са настоящи футболисти от А и Б група и да са образували свои тимове от по 5 полеви играчи, вратар и 4 запаси.

120 младите футболисти ще се състезават за огромната премия – билети за мача от Лига Европа  „ Лудогорец – Реал Бетис ”, който ще се играе на 27 октомври 2022 година на стадион Лудогорец Арена в Разград. За спечелилите „ БМФ Порт Бургас ” ще провежда превоз от Бургас до Разград и назад, както и нощувки. Спортната конкуренция ще бъде излъчена онлайн във фейсбук страницата на осведомителния уебсайт „ На брега ” – медиен сътрудник на събитието, на следния линк:.

Освен огромната премия, уредниците са подготвили купи, медали и самостоятелни предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в конкуренцията.

Турнирът по футбол на дребни малки врати е напълно финансиран от „ БМФ Порт Бургас ” ЕАД – концесионер на пристанищните терминали „ Изток 2 ” и „ Бургас Запад ”. Той е част от обществената стратегия на сдружението и към този момент има характера на огромно общоградско спортно събитие, което се организира за седма поредна година.

Турнирът се трансформира в същински състезателен празник, с което реализира главната си цел – да оказва помощ за одобряването на спортни привички измежду младите и да потвърждава, че когато бизнесът е обществено виновен, той може да откри точното място, към което да насочи своята помощ.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР