Голямата любов на нацепения ММА боец - Недко Недев и

...
Голямата любов на нацепения ММА боец - Недко Недев и
Коментари Харесай

Бившият на Тита като нерез с новата си: Тя пърха с мигли и го слуша!

Голямата обич на нацепения ММА войник - Недко Недев и Тита се оказа толкоз огромна и толкоз същинска, че той си хвана друга за няма и седмица от раздялата с певицата. Чувства ли са, да ги опишеш, разясняват в мрежите...



Новата на Недко, както се разбра, се споделя Пепи Баева и си наподобява с Тита в няколко неща - в устните и в балконите. Пепито си а надула очевидно джуките с хиалурон, само че за бюста можем единствено да гадаем дали е естествен, или силиконов.

Шансът Недко да попадне на втора толкоз естествена в гръдната обиколка кокона обаче, е еднакъв на нула, тъй че евентуално това в пазвата на Баева е напъхано в допълнение. Но не в това е тематиката.



Близки до боеца подшушнаха, че новата на Недко била идеална за него - хем добра за леглото, хем послушна и сговорчива. Въпросната се занимава с козметика и грим като очевидно доста се впечатлила, че точно половинката на Тита я забива. И, несъмнено, му пуснала незабавно.

" Страшна двойка са. Той си се държи с нея като нерез - като е ядосан й вика, може да я направи на две стотинки, а тя единствено мига и мълчи като риба. Перфектната кукла е, различен е въпросът какъв брой време ще ги бъде ", разясняват източниците.



А по отношение на Тита, тя също не остава по-назад и се изфука с голям букет от кървавочервени рози, изпратен й от напорист почитател, който очевидно харесва.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР