Голямата легенда на световния футбол Лотар Матеус попадна в Залата

...
Голямата легенда на световния футбол Лотар Матеус попадна в Залата
Коментари Харесай

Матеус: На Интер му трябва лидер

Голямата легенда на международния футбол Лотар Матеус попадна в Залата на славата на Интер по случай 110-годишнината на клуба. Бившият национал на Германия попадна в призовата четворка на събитието, нареждайки се до имена като Феномена Роналдо, Хавиер Санети и Валтер Дзенга.

Матеус, който игра дълги години за “нерадзурите”, печелейки Златната топка и Купата на УЕФА, разяснява обстановката в клуба в последните години:

“Трудно е да се каже какво се случва в Интер. Това, което ме ядоса, са многото изгубени точки против дребните тимове. Спалети е страховит треньор. Може би футболистите са тези, които са неспособни да поддържат това равнище. Трябва да потвърдят обаче, че имат качествата най-малко за четвъртото място.

За това място ще има борба сред Интер и римските тимове. Тимът на Рома ми наподобява по-силен, а Лацио към този момент не би трябвало да се смята като изненада. Шампионската лига е от извънредно значимо значение за приходите в клуба. Интер има всичко належащо да се класира в четворката. Една победа против Наполи би довела до ново начало.

Бих посъветвал Лучано Спалети да откри верния баланс сред главата на футболистите и техните крайници. Големият проблем обаче е лиспата на водач в Интер”, стартира Матеус.

“Перишич? Не е единственият футболист, който има спад. И не ми казвайте, че се пази за Световното състезание в Русия. През 1990-а побеждавахме, тъй като всички давахме максимума от себе си в най-силния шампионат на света. Един футболист няма копче, с което да се включва и изключва.

Ще поддържам Интер против Наполи, само че мисля, че “адзурите” са по-силни. Едно тъждество би могло да накара футболистите на Интер да повярват още веднъж в себе си”, приключи немската легенда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР