Голямата чаровница на модерната българска музика Тита има много поводи

...
Голямата чаровница на модерната българска музика Тита има много поводи
Коментари Харесай

Тита засия в бонбонена рокля и се обяви за най-щастливия човек! Защо?

Голямата чародейка на модерната българска музика Тита има доста мотиви да чества напоследък. Едва преди няколко месеца певицата навърши 20 година, а към този момент е измежду топ имената на родната сцена.

Но какво са професионалните триумфи без персонално благополучие? Е, Тита сигурно не e индивидът, който знае това, тъй като и в персонален проект нещата ѝ са топ. Именно едно фамилно събитие стана мотив певицата да се дефинира за най-щастливия човек на света.

Виж още: Тита е мега влюбена и мега щастлива! Не стопират да се снимат с гаджето

Снимката е от погачата на своята новородена племеница. Бебчето се е родило в средата на септември, като още тогава Тита се похвали с богатствата новина, само че след това изтри обявата си.

Виж още: Тита обърна взор към предишното: Съдим тежко без да познаваме, нищо не е, каквото наподобява!

Тита има сестра, Деси, която е и майката на бебчето. Засега обаче не са известни повече детайлности като да вземем за пример какво е името на детенцето.

Виж още: Няма и диря от наивното момиче... Тита навърши 20 с неповторимо празненство

За празненството Тита е избрала бяла рокля с дантели и флорални претекстове и в действителност сияе. Поздрави към щастливата вуйна са отправили като коментар половинката на Криско, Цветелина Петрова, журналистката Венета Райкова, както и още десетки почитатели на певицата.

Виж още: Лято до безкрайност с Тита: Певицата сподели сочни форми

На събитието е имало и типични за мотива сладки - торти, целувки, сладки. Всичките - в розово. Впрочем сходна беше и тематиката на рождения ден на Тита:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР